Wie zijn De Geluksstrategen

We hebben elk een eigen stijl en expertise, maar we delen dezelfde passie: zorgen dat jij gelukkiger wordt. Ben je benieuwd welke Geluksstrateeg het beste bij jou past? Dan kan je hier alvast kort kennismaken.

José van den Heuvel

“ Een mooie eerste stap naar jouw geluk is ophouden met je zorgen te maken over dingen waar je geen invloed op hebt.”

Als Geluksstrateeg zie ik je graag boven jezelf uitstijgen. Door te weten waar jij goed in bent, haal je meer uit jezelf en uit anderen. Dat zorgt ervoor dat je creatiever, productiever en gelukkiger wordt. Jijzelf bepaalt jouw strategie en ik begeleid je daar graag in. Want mensen laten leren en groeien, daar word ik gelukkig van!

Bel José: +31(0)6 456 101 39

 Tess Schelvis

“Gezond zelfinzicht is een voorwaarde voor jouw (werk)geluk. Voeg daar een helder doel aan toe en je krijgt de mooiste resultaten.”

Dat jij ontdekt wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen, dat is mijn belangrijkste doel als Geluksstrateeg. Ik vind het geweldig om samen met jou uit te zoeken welke veranderingen je daarbij wilt inzetten. Veranderingen die jou uiteindelijk brengen bij meer energie, minder stress, meer vervulling en betere prestaties zowel in je werk als in je leven. 

Bel Tess: +31(0)6 579 461 70

Direct een afspraak maken?

Dat kan zeker. Vul het formulier in en we plannen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek.