Onze strategie voor werkgeluk

Waarom is een strategie hebben zo belangrijk?

Samengevat is een strategie een manier waarop middelen worden ingezet om doelen te bereiken. Het omvat een selectie van activiteiten waarin een organisatie zal uitblinken en zich dus zal onderscheiden in de markt. Bij een geluksstrategie is dat niet anders. Het is zoals gezegd bewezen dat gelukkige werknemers beter samenwerken en productiever, creatiever, zelfverzekerder en minder stressgevoelig zijn. Bovendien zijn zij beter bestand tegen veranderingen. Sterker nog, zij gaan mee bewegen of zelfs een voortrekkersrol innemen.

Gelukkig werken is dus niet alleen prettiger, maar ook effectiever. Met een gepersonaliseerde geluksstrategie kan uw organisatie een onderscheidende positie innemen ten opzichte van uw concurrenten in een competitieve omgeving. Wij maken van uw team een winnend team!

Gelukkig werken is DE basis om duurzaam het beste uit uw team te halen:

  • Training G.E.L.U.K.
    Met een frisse, praktische aanpak en onze 5 gelukssleutels gaan wij met uw team aan de slag.
    lees meer…
  • Coaching naar duurzaam G.E.L.U.K.
    Wij ondersteunen met onze 5 gelukssleutels ook in een persoonlijk gelukstraject. Door het vaststellen van de coachvraag en heldere doelstellingen te formuleren wordt een geluksstrategie bepaald. Uw medewerker wordt geïnspireerd en gestimuleerd om de strategie op een effectieve manier te gebruiken in zijn werk.
    lees meer…