De Geluksstrategen: er zit meer in je dan je denkt

Wil je gelukkiger zijn, maar weet je niet hoe? Dan is het tijd voor een goed plan. Het is tijd voor… de juiste strategie.

Er is namelijk niet één manier om gelukkig te worden. De mogelijkheden zijn eindeloos: anders eten, de touwtjes in handen nemen, meer lachen, op jezelf vertrouwen, doelgerichter werken. Krijg je al keuzestress? Niet nodig. De Geluksstrategen coachen je de goede kant op, zodat jij meer (geluk) uit jezelf kan halen.

Meer geluk voor jou

Zou je wat meer willen genieten, of heb je het gevoel dat je vast zit, privé of op je werk? Dan is het tijd om eens goed te kijken waar je (on)gelukkig van wordt. Geen idee waar je moet beginnen? Lees rustig verder, gaan we er daarna samen mee aan de slag.

Ja! Ik wil gelukkiger zijn

Meer geluk voor je team

Niet iedereen vind zijn werk altijd leuk. Maar er zijn grenzen natuurlijk! Heb je het idee dat je team wel wat meer positiviteit kan gebruiken? Schakel dan de Geluksstrategen in. Op de werkvloer werk je via geluk aan een productiever, energieker team.

Ja! ik wil een gelukkiger team

De Geluks-Sleutels

Gezond leven

Eigen leiderschap nemen

Lol hebben in je leven

Uitgaan van eigen kwaliteiten

Keuzes maken

Ontdek jouw unieke kleurenpalet

Als Insights practitioner maken wij veelvuldig gebruik van Insights Discovery. Een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor zowel jouw geluksstrategie als voor een effectieve samenwerking met jouw team.

ik wil meer weten

Direct een afspraak maken?

Dat kan zeker. Vul het formulier in en we plannen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek.