Een gelukkiger team, dat meer gedaan krijgt

Wat doe jij om je team gelukkig te maken? Dat vinden wij een belangrijke vraag voor werkgevers. Als je mensen zich lekker voelen, merk je dat namelijk ook op de werkvloer.

Een salarisverhoging is leuk, maar misschien wil je jouw personeel iets anders geven. Wij dachten aan: eigen keuzes maken, jezelf fit voelen of de vrijheid krijgen om aan je zelfvertrouwen te werken. Kortom, dingen waar je echt gelukkig van wordt! 

Waarom is geluk zo belangrijk voor werkgevers?

Als je goede mensen in dienst hebt, wil je die houden. Dat is de laatste 20 jaar lastiger geworden. Mensen zoeken naar werk waar ze voldoening uit halen. Vinden ze die voldoening niet, dan zorgt dat voor wrijving, stress en, uiteindelijk, hun vertrek.   

Zo hoeft het niet te gaan. Je kunt geluk zien als een secundaire arbeidsvoorwaarde. Met geluk zorg je dat een team met plezier werkt en blijft werken. Kost dat dan geld? Ja, op korte termijn. Niet op lange termijn, want een gelukkig team is energieker, positiever en productiever.

Wil je meer weten?

Dan komen we graag langs voor een kennismakingsgesprek. No strings attatched, trouwens. We vertellen je graag wat we kunnen. Daarna mag je zelf beslissen of jouw team daar gelukkig van wordt. Je bereikt ons via dit contactformulier of via de telefoon/Whatsapp:

Tess: +31(0)6 579 461 70
José: +31(0)6 456 101 39

Zo doen wij dat

De Gelukssleutels op de werkvloer

Volgens De Geluksstrategen bestaat geluk uit vijf factoren. Die ‘Gelukssleutels’ kan je ook terugzien op de werkvloer. Hieronder vind je ze op een rij.

Gezond leven

Wil je niet ziek worden? Dan begin je bij gevarieerd eten en voldoende bewegen. Dat geldt ook voor je team. Op het werk stimuleer je een gezonde levensstijl door bijvoorbeeld samen te trainen. Of te besluiten om niet meer in de snackbar te lunchen.

Eigen leiderschap nemen

Verantwoordelijk zijn voor een eigen product of dienst, dat doet iets met mensen. Ze stappen uit de slachtofferrol, en nemen het heft in eigen handen. Daar word jij dan weer gelukkig van!

Lol hebben in wat je doet

Wordt er op jouw werkvloer wel eens gelachen? Nee? Dan is het tijd om daar iets aan te veranderen. Gegarandeerd dat jouw mensen met meer energie binnenkomen.

Uitgaan van je eigen kwaliteiten

Teamleden die hun vaardigheden optimaal kunnen gebruiken worden gelukkiger van hun werk. Daar kan je bij de taakverdeling rekening mee houden. Moet je er wel eerst achter komen wie nou eigenlijk welke kwaliteiten heeft.

Kiezen waar je voor wilt gaan

Werk lijdt onder keuzestress, of het nou gaat om de balans tussen thuis en werk of kiezen voor de ene of de andere klant. Help jij je team om de juiste keuzes te maken? Dan houd je het overzichtelijk en efficiënt.