Gelukkiger worden in je leven

Zou je wat meer willen genieten, of heb je het gevoel dat je vast zit? Dan is het tijd om eens goed te kijken waar je (on)gelukkig van wordt. Vind samen met ons jouw gelukssleutel en werk aan een leuker leven!

We hebben allemaal wel eens een off day. Dat is niet erg. Maar wat als je nu al 30 van die dagen achter elkaar hebt gehad? Dan zit er echt iets in de weg van je geluk. Om je alvast iets te verklappen over ongelukkig zijn: je wordt er vanzelf nog ongelukkiger van. Dus stap uit je negatieve spiraal! Tijd voor actie!

Geluk heb je voor een groot deel zelf in de hand

Echt waar! Natuurlijk zijn er dingen die je niet zelf kan bepalen. Je geboortedorp bijvoorbeeld, of de genen die je van je ouders hebt gekregen. Toch is 40% van je geluk afhankelijk van dingen waar je wel invloed op hebt. Die 40% hebben een grote invloed op je gevoel. Neem dus zelf het heft in handen en bepaal jouw eigen geluk!

Op zoek naar jouw sleutel tot geluk

Het kan heel goed zijn dat je niet precies weet wat je ongelukkig maakt. Dat geeft helemaal niks. Wij hebben daar als Geluksstrategen wel kaas van gegeten. We gaan eerst aan de slag met De Gelukssleutels (gezond leven, eigen leiderschap nemen, lol hebben, uitgaan van je eigen kwaliteiten en keuzes maken). Jij gaat, met onze hulp, bepalen welke sleutel of sleutels de meeste invloed hebben op jouw geluksgevoel.

Als we jouw gelukssleutel(s) hebben gevonden gaan we ermee aan de slag. We maken een plan, een geluksstrategie en een planning. Daarmee kan jij leiderschap te nemen over je geluk. Zo word jij je eigen geluksstrateeg!

Zin om eens met een Geluksstrateeg te praten?

Een afspraak maken is simpel. Vul dit contactformulier in of bel of app ons:

Tess: +31(0)6 579 461 70
José: +31(0)6 456 101 39

Succes!

maak een afspraak

De Gelukssleutels

Volgens De Geluksstrategen bestaat geluk uit vijf factoren. Niet iedereen wordt gelukkig van dezelfde dingen. Wat is jouw sleutel tot geluk, denk je?

Gezond leven

Kom van de bank en lekker naar buiten! Als je gezond eet en voldoende beweegt, gaat je geest beter functioneren. De kans is dan groter dat je je gelukkiger voelt.

Eigen leiderschap nemen

Geen slachtofferrol meer voor jou! Hoe veilig dat ook voelt, je wordt er op lange termijn niet gelukkig van. Met eigen leiderschap pak je de controle terug en vergroot je jouw geluksgevoel.

Lol hebben in wat je doet

Blijf niet hangen in negatieve gevoelens! Bekijk het van de zonnige kant en lach! Moeten we nog uitleggen dat je van lachen gelukkiger wordt?

Uitgaan van je eigen kwaliteiten

Weten waar je goed in bent en dat optimaal gebruiken. Zo bouw je aan je zelfvertrouwen en groei je lekkerder in je vel. En die dingen waar je niet zo goed in bent? Die gaan wat meer moeite kosten. Dan weet je dat alvast.

Kiezen waar je voor wilt gaan

Van je aandacht verdelen kan je heel ongelukkig worden. Logisch, want je kunt niet alles tegelijk. Daarom gaan we je helpen keuzes te maken: wat je wel gaat doen en wat je juist niet gaat doen.